De voordelen van

  • Mogelijkheid tot voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending in Nederland vanaf €60
  • Gratis retourneren binnen Europa
  • Elke werkdag telefonisch bereikbaar
  • Mail en Whatsapp elke werkdag binnen 24 uur beantwoord
Wij staan je graag te woord 😁
Druut service team
Onze gebruikelijke reactietijd
Binnen 1 werkdag
Beschikbaar maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00

Andere categorieën

Werklaarzen kopen

Waar kan ik Werklaarzen kopen?

Kwaliteit vindt Druut belangrijk. Wil je werklaarzen kopen online? Dan ben je bij Druut op de goede plek. Met een ruim assortiment veiligheidslaarzen is er altijd wel een paar laarzen die geschikt zijn voor het werk wat jij doet. Druut heeft een aanbod met kwalitatief goede werklaarzen, maar ook goedkope werklaarzen die goede bescherming bieden.

Welke Werklaarzen zijn goed?

Je kan makkelijk onderscheid maken tussen de werklaarzen in bijvoorbeeld de seizoenen. Is het winter? Koop dan wolgevoerde werklaarzen van merken als Sixton, Grisport, Bata, No Risk of Gevavi. In de zomer kan je kiezen voor luchtige werklaarzen. Je kan kiezen uit zwarte veiligheidslaarzen of bruine veiligheidslaarzen die jouw voeten warm houden. De leren veiligheidslaarzen bieden allemaal bescherming tegen vallende voorwerpen of stekende voorwerpen en dit herken je aan de veiligheidsnormeringen s3,  s4 en s5. Deze eigenschappen zorgen er allemaal voor dat de leren werklaarzen waterdicht zijn.

 

Normering

Uitleg werklaarzen normering

S4 Normering De S4 normering is voor werklaarzen. Net als met de S1 normering weet je dat je werkschoenen of werklaarzen een veiligheidsneus hebben, alleen is S4 altijd waterdicht. Vaak zijn S4 schoenen gemaakt van rubber of PU en daardoor kan er geen druppel vloeistof doorheen. Dit is nodig als je  bijvoorbeeld werkt met gif of bestrijdingsmiddelen.
S5 Normering S5 is de beste normering onder de ‘’S-normering’’. Vaak zijn dit ook laarzen. Het grote verschil met S4 is dat deze ook een beschermende tussenzool heeft. S5 werklaars is altijd waterdicht en goed beschermd tegen bestrijdingsmiddelen bijvoorbeeld. De meesten gaan voor de beste normering  kiezen daarom een  S5 normering.

Onbeveiligde Werklaarzen kopen?

Wil je liever laarzen kopen die geen veiligheidsneus hebben? Dan kan je kijken bij onze outdoorlaarzen. We hebben outdoorlaarzen met wolvoering voor in de winter, maar ook laarzen voor in de zomer. Belangrijk bij Druut is altijd om een enorm uitgebreid aanbod te hebben van kwaliteitsproducten voor de dames en heren. De kleine maten veiligheidslaarzen kan je makkelijk selecteren in de filter, zodat je snel jouw product gevonden hebt. Zo kan je makkelijk filteren op de laarzen met een stalen neus of een aluminium neus. Kijk altijd welke schoenen het beste passen bij jouw werkzaamheden. Ideaal is ook dat bij Druut de laarzen bijna altijd de volgende dag geleverd kunnen worden.

Zoek je toch naar andere producten? Kijk dan eens bij onze werkschoenen of werkkleding. Er is altijd wel een werklaars die geschikt is voor jou.

Leren werklaarzen.

Druut heeft een groot assortiment met leren werklaarzen van de beste A-merken. Leren werklaarzen hebben vaak een S3 normering, omdat ze niet compleet waterdicht zijn, maar waterbestendig voor meer dan een uur. Als je echt met vloeistoffen werkt kan je beter voor een veiligheidslaars gaan met S5 beveiliging.

Druut heeft verschillende merken met leren werklaarzen. Kijk hier welke merken wellicht interessant zijn voor jou. Je kan natuurlijk ook de hele collectie met leren werklaarzen online bekijken bij Druut.

Winter werklaarzen.

In de winter worden vooral veel werklaarzen gedragen, omdat deze vaak lekker warm zijn. Je kan precies filteren op je een werklaars wil met een voering. Bij elk product staat als het goed is duidelijk vermeld of het de juiste voering heeft of niet. Je kan eenvoudig zien bij elke werklaars of er een voering in zit op de productpagina. Hieronder wat werklaarzen van diverse merken met zo’n voering. Bekijk hier de hele collectie gevoerde werklaarzen.

 

Welke winter werklaars?

Voering van de werklaars

Grisport Safety laars 70249C gevoerd S3 + KN Imititatiewol / waterproof voering
Sixton 81156-23 Montana Outdry (Wol) Laars S3 Lamswol voering
Grisport Safety laars 72707C+L Wool S3 + KN Imitatiewol / waterproof voering
Gevoerde leren laars Bari GS 91 S3 + KN Kunstbont voering voering
No Risk werklaars Crowheart HG S3 Teddy Gevoerd XW Textiel voering

Zomer werklaarzen.

In de zomer is een voering niet ideaal, dus dan kan je beter kiezen voor werklaarzen zonder voering. Denk bijvoorbeeld aan bruine werklaarzen van Grisport Safety of zwarte werklaarzen van Buckler boots. Elke werklaars kan in de zomer wel gedragen worden, maar al de temperatuur hoog is, dan wil je niet met laarzen lopen met een voering. Druut vindt het daarom belangrijk om met je mee te kijken naar de geschikte zomerlaars voor jou. Dit kunnen zowel heren als dames laarzen zijn en hebben een beveiliging van S3 tot en met S5.

Waterdichte werklaarzen.

Je moet kijken naar de voering van de werklaarzen of naar de normering om te kijken of de laarzen waterdicht zijn. Bij Druut hebben we duidelijk op een rijtje gezet voor jou om te bepalen welke werklaarzen waterdicht zijn en welke niet.

Waterdichte voeringen zijn bijvoorbeeld werklaarzen met een Sympatex voering of Gore-Tex voering.

Je kan ook kijken naar de normering. Is de normering minimaal S4, dan is de werklaars altijd waterdicht. Alle laarzen met een S4 of S5 normering zijn dus waterdicht.

 

Een ruim assortiment werklaarzen bestellen bij Druut.

Druut is trots om het beste assortiment aan werklaarzen te hebben. Samen met de klant kijken wij welke merken goed in de markt zijn. Dit betekent dat de werklaarzen van goede kwaliteit moeten zijn en dat ze met enorme tevredenheid worden gedragen. Druut heeft ondertussen verschillende merken mogen toevoegen aan de webshop en daar zijn wij enorm trots op.

Naast werklaarzen kan je ook altijd gaan voor outdoor laarzen. Denk bijvoorbeeld aan Olang laarzen die enorm hoge kwaliteit kennen. Daarnaast heb je natuurlijk paardrijlaarzen van Horka bijvoorbeeld. Wil je meer weten over wat Druut te bieden, neem dan gerust even contact met ons op.

Bestel je voor 8:00 in de ochtend, dan heb je dezelfde dag vaak nog je werklaars in huis. Dit is ideaal als je werklaarzen ineens stuk gaan door bijvoorbeeld een steen of een scherp voorwerp. Snelheid is enorm belangrijk, omdat je niet lang zonder je laarzen kan.

Wij helpen je graag met het uitzoeken van je werklaarzen. Wij hopen dat je contact met Druut opneemt als je vragen hebt!