Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die vóór 08:00 in de ochtend worden geplaatst, worden de dezelfde werkdag bezorgd, mits je voor Instabox als verzendbedrijf kiest, het product op voorraad is en wanneer dit niet anders staat vermeld.  Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Controleer dit dus goed.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet kunnen nakomen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Dit betekent dat wij geen verzendkosten in rekening brengen. Deze kosten nemen wij graag van je over.

Leveringen binnen Nederland verlopen via DHL en Instabox.

Waarom kiezen voor Instabox als verzendbedrijf?
Wij versturen pakketten van Instabox in de ochtend en deze worden in de avond bij de klant geleverd. De levering via Instabox wordt dezelfde avond nog bezorgd als je besteld voor 08:00 in de ochtend. Als je in de avond besteld en je wilt de volgende werkdag het pakketje ontvangen, kies dan voor Instabox. In het weekend (na vrijdagmiddag 16:00) heb je het product eerder in huis met Instabox, omdat deze maandagochtend opgestuurd wordt en maandagavond wordt geleverd. Het moment van bezorging zal via de mail met je worden gecommuniceerd, zodat jij niet de hele dag op je pakketje hoeft te wachten!

Waarom kiezen voor DHL als verzendbedrijf?
Over het algemeen zal de aflevering via DHL de eerstvolgende werkdag tussen 10:00- 20:00 plaatsvinden wanneer je besteld voor 16:00. Bestel je na 16:00 en wil je het pakket de volgende werkdag in huis ontvangen, kies dan voor Instabox als verzendbedrijf.  Meestal vind de levering van DHL overdag plaats, dus bij een zakelijk afleveradres kan het best gekozen worden voor DHL als verzendbedrijf.  Op vrijdag voor 16:00 heb je het product sneller in huis met DHL dan met Instabox, omdat DHL vaak (niet altijd) op zaterdag levert. Het moment van bezorging zal via de mail met je worden gecommuniceerd, zodat jij niet de hele dag op je pakketje hoeft te wachten!