Over ons

Leuk dat je meer wilt weten over Druut!

In 2019 is Druut opgericht met als doel om de meest persoonlijke webshop van de wereld te worden.

Online is er veel mogelijk, maar elke webshop heeft een bepaalde afstand met de klant en dat komt omdat webshops draaien op massa. De oprichters van Druut zijn er van overtuigd dat dit structureel anders moet door zo dicht mogelijk bij te klant te blijven.

De kernwaarde van Druut is ”Support passie” dat betekent dat wij de passie van mensen in het werkveld of outdoorgebied willen supporten door de beste ondersteuning te bieden voor de aanschaf van kleding en schoenen voor hun activiteiten. Daarnaast zijn we ook gewoon simpel gezegd fan en dit daarom vinden wij het leuk om deze passie vast te leggen op veel plekken op de website en op social media.

Tot slot probeert Druut jou beter te helpen met servicevoorwaarden, zoals dezelfde dag leveren, makkelijk bereikbare klantenservice en gratis verzenden & retourneren.

Waarom bestellen mensen bij Druut?

  • Persoonlijk contact
  • Dezelfde dag nog in huis bezorgd
  • Altijd gratis verzending
  • Altijd gratis retourneren
  • Achteraf betalen
  • A-merken op één plek
  • Persoonlijke hulp bij al je vragen
  • Persoonlijk advies voor jouw werk
  • Meer dan 100.000 producten
  • Actieve community van meer dan 8000 actievelingen
Druut wil een nieuw soort webshop neerzetten, waarbij het niet meer om de massa gaat, maar om een persoonlijke benadering zoals een dorpswinkel.

Wist je dat..

Druut opgericht is in 2019 door vier vrienden die allemaal nog steeds elke dag werken bij Druut

Druut in het Oudnederlands gebruikt werd als om ‘vrienden’ of ‘makkers’ aan te duiden. Hier komt dus oorspronkelijk onze naam vandaan.

Druut betekent ook er op uitgaan in het Gronings, de plek waar de oprichters van Druut vandaan komen.

Druut in april 2020 de eerste bestelling had en dat het sindsdien meer dan 50.000 unieke klanten blij heeft mogen maken.

De Druut Cultuur

Cultuur is enorm belangrijk voor Druut, omdat dit een soort handleiding is hoe wij keuzes maken.

Support passie; Energie door Passie🤩
Je passie uitoefenen is heel belangrijk, want je passie geeft voldoening. En dat is precies waarom wij bestaan: Voldoening creëren. Bij klanten. Bij collega’s.

Vriendschap; Direct en persoonlijk betrokken 🤲
Druut is opgericht door 4 vrienden, ieder met zijn eigen kwaliteiten. Fancy titels gebruiken wij niet en we spreken elkaar gewoon aan met jou en jij, want vrienden doen dit ook. Een persoonlijke benadering is ten alle tijden enorm belangrijk. Daarnaast wil iedereen zich bij Druut ontwikkelen en daarom is een Druuter niet bang om feedback te geven of te krijgen van een klant of collega. Vrienden accepteren elkaar zoals ze zijn, maar moedigen elkaar ook aan om het beste uit zichzelf te halen

Jong: Flexibel en ondernemend ☝
Wij zijn flexibel en hebben een growth mindset. Uitspraken als: “zo doen we het altijd al” hebben voor ons geen waarde. Doordat we jong (van geest) zijn, zijn wij goed in staat om met veranderingen mee te gaan, of sterker nog: de verandering voor te zijn of nog sterker: de verandering te zijn.

Cocreatie; Met de klant op 1🛵💨
De meest persoonlijke webshop bouwen doe je met de klant. De grote vraag bij elke beslissing is: wordt de klant er beter van?

Neem gerust contact met ons op!