Retourneren

Retourneren
Heb je per ongeluk het verkeerde product besteld, of voldoet het bestelde product niet aan je verwachtingen? Dan kun je hier gemakkelijk en snel je bestelling terugsturen. Je kan natuurlijk gewoon gratis retourneren bij Druut. Heb je via bol.com een bestelling van Druut ontvangen, retourneer dan via bol.com. Voer de onderste stappen uit. Zodra wij jouw pakketje ontvangen hebben en succesvol verwerkt, dan storten we je geld binnen een week terug.

  1. Klik op de onderstaande knop ‘retourneer je bestelling’ en volg de onderstaande stappen.
  2. Het retourportaal van Druut wordt geopend. Vul daar als eerst het e-mailadres en ordernummer in van je bestelling, ga vervolgens naar de volgende stap.
  3. Selecteer de product(en) die je wil retourneren en geef de reden voor retour aan. De toelichting is niet verplicht, maar voor ons toch erg handig om te weten.
  4. Bij de volgende stap kan je kiezen om een retourlabel zelf te printen of te laten printen bij het postkantoor doormiddel van een QR-code te laten scannen. (Let op: het retour sturen met een QR-code is alleen mogelijk vanuit Nederland).
  5. Na het bevestigen opent een pagina met de retourlabel/QR-code en de verzendinstructies. De retourlabel/QR-code krijg je ook toegezonden via de mail.
  6. Tot slot verzend je jouw artikel(en) van Druut weer terug bij een DHL-servicepunt.

Je hebt bij Druut 31 dagen om je product retour aan te melden nadat jij het hebt ontvangen. Na het aanmelden van heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Het is belangrijk dat de artikelen die terug worden gestuurd in originele staat en verpakking aan ons worden geleverd. Wij controleren de retour gestuurde artikelen op gebruikerssporen en kijken of de verpakking er nog netjes en origineel uitziet. De verzendzak of verzenddoos waar jij je producten van Druut in hebt ontvangen mag best wat verkreukeld of beschadigd zijn. Het gaat ons vooral om de artikeldoos. Mocht het product of de verpakking beschadigd zijn dan zullen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Tevens zullen wij de kosten voor het terugsturen en de bijbehorende handelingskosten in rekening brengen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Mocht het product in originele staat terugkomen, dan krijg je het aankoopbedrag + verzendkosten terug op je rekening gestort binnen 1-3 werkdagen. 

Klarna betaal later
Heb je Klarna Achteraf betalen gebruikt om af te rekenen, dan heb je ‘gatewaykosten’ betaald. Dit wordt door Klarna in rekening gebracht en krijg je daarom ook niet terug wanneer je een bestelling retourneert. 

Ruilen
Mocht je je product willen ruilen dan kun je via de website gewoon het gewenste product bestellen en het product dat je niet wilt retourneren. Volg voor het retourneren de stappen zoals hierboven gemeld.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?
Dat kan iedereen overkomen. Wees gerust, ons service team staat voor je klaar. Neem contact met ons op via de: Contact pagina