Ruilen en Retourneren

Hoe kan ik een product ruilen?
Mocht je je product willen ruilen dan kun je via de website gewoon het gewenste product bestellen en het product dat je niet wilt retourneren. Meld je retour aan via het retourportaal.

Krijg ik altijd mijn geld terug wanneer ik een product terugstuur?
Wanneer je een product teruggestuurd hebt dan controleren wij of het product nog in originele staat is. Natuurlijk mag je een product passen en even kijken of de schoenen lekker lopen, maar doe dit zoveel mogelijk binnen. Ook controleren wij de of de doos waar de schoenen in zitten onbeschadigd is. Mocht het product of de verpakking van het product beschadigd zijn dan brengen wij de waardevermindering in rekening. Ook rekenen we handelingskosten van €2,00 als het teruggestuurde product niet in originele staat is. Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel en keurig mogelijk te leveren en we stellen het zeer op prijs als jij het product met dezelfde zorg terugstuurt. Als het product netjes teruggestuurd wordt, storten we jouw geld binnen een week terug.

Hoe kan ik een product retourneren?
Klik hier om een product te retourneren

Wat zijn de kosten van retourneren/ ruilen?
Bij Druut is het retourneren van producten helemaal gratis. Mocht je in eerste instantie niet het juiste product of een verkeerde maat hebben besteld dan kun je dus kosteloos een ander product weer bestellen en het verkeerde product gratis terugsturen.

Wanneer ontvang ik het geruilde product?
Wanneer je een product besteld bij Druut voor 15:00 dan wordt het de volgende werkdag bij jouw thuis bezorgd.

Kan ik het product ook ruilen in een winkel van jullie?
Nee, druut.com heeft alleen een website. Je kan op onze locatie op afspraak langskomen. Bel dan van te voren even!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terug krijg?
Wanneer je een product hebt teruggestuurd dan storten wij binnen 1-3 werkdagen jouw geld terug.