Snickers 6208 LiteWork, Werkbroek+ met afneembare Holsterzakken

Wissen

173.10

Incl. btw
€143.06 Excl. btw

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Merk:
Maattabel

Beschrijving

Het kiezen van de juiste werkbroek is cruciaal voor professionals die waarde hechten aan comfort, mobiliteit, en duurzaamheid tijdens hun werkzaamheden. De Snickers 6208 LiteWork Werkbroek+ met afneembare Holsterzakken blinkt uit in al deze aspecten en is speciaal ontworpen voor intensieve werkzaamheden in warme omstandigheden. Met zijn geavanceerde materiaalsamenstelling en doordachte ontwerpdetails, biedt deze werkbroek een unieke combinatie van stijl, functionaliteit, en bescherming.

Comfort en Mobiliteit op zijn Best
Deze werkbroek is vervaardigd uit een lichtgewicht basismateriaal bestaande uit 84% polyamide en 16% elastaan (193 g/m²), waardoor het een slanke maar comfortabele pasvorm biedt die de drager niet belemmert tijdens het bewegen. De toevoeging van 4-way stretch materiaal, met name de CORDURA® stretch panelen aan de achterkant, verhoogt de bewegingsvrijheid aanzienlijk, waardoor deze broek ideaal is voor professionals die constant in beweging zijn.

Duurzaamheid en Functionaliteit
Een van de belangrijkste eigenschappen van de Snickers 6208 LiteWork Werkbroek+ is de duurzaamheid. Het gebruik van 100% polyamide CORDURA® voor de versterking van de zakken en gereedschapshouders garandeert een lange levensduur, zelfs onder de zwaarste werkomstandigheden. De afneembare holsterzakken, de duimstokzak met mesbevestiging, en de stretch cargozak met ritssluiting en ID-houder zijn zorgvuldig ontworpen om gereedschappen en persoonlijke items veilig en toegankelijk te houden.

Optimale Kniebescherming
Veiligheid is een topprioriteit bij de ontwikkeling van werkbroeken. Het KneeGuard™ systeem van de Snickers 6208 LiteWork Werkbroek+ is gecertificeerd volgens EN 14404, wat betekent dat het optimale kniebescherming biedt zonder in te boeten aan comfort of mobiliteit. Dit systeem, in combinatie met de reflecterende accenten aan de achterzijde en achterzakken met rits, zorgt voor een verhoogde zichtbaarheid en veiligheid in verschillende werkomgevingen.

Samenvatting
De Snickers 6208 LiteWork Werkbroek+ met afneembare Holsterzakken is de ultieme keuze voor professionals die op zoek zijn naar een hoogwaardige werkbroek die geen compromissen sluit op het gebied van comfort, mobiliteit, duurzaamheid, en veiligheid. Dankzij de geavanceerde materiaalsamenstelling, het doordachte ontwerp, en de certificeringen voldoet deze werkbroek aan de eisen van zelfs de meest veeleisende werkomstandigheden. Kies voor de Snickers 6208 LiteWork Werkbroek+ en ervaar zelf de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl op de werkplek.

Extra informatie

Voor

Gender

Zakken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.