Retour

Retourneren
Heb je per ongeluk het verkeerde product besteld, of voldoet het bestelde product niet aan je verwachtingen? Dan kun je hier gemakkelijk en snel je bestelling terug sturen. Heb je via bol.com een bestelling van Echtemannenkleding ontvangen klik dan op de blauwe knop retourneren. Voer de onderste stappen uit en zodra wij jouw pakketje ontvangen hebben, storten we je geld binnen een week terug.

  1. Wanneer je via bol.com een bestelling van ons hebt ontvangen klik dan op de blauwe knop retourneren.
  2. Wanneer je bij onze eigen website hebt besteld, klik dan op de gele knop retourneren en volg de onderstaande stappen.
  3. Het retourportaal van Echtemannenkleding wordt geopend. Vul daar als eerst het track en trace nummer in van het pakket dat je ontvangen hebt. Het track en trace nummer is het nummer dat onder de streepjescode staat.
  4. Vul daarna je postcode in waarop je het pakketje van echtemannenkleding hebt ontvangen.
  5. Jouw zending wordt opgehaald en je kunt naar de volgende stap.
  6. Vul hier in wat de reden van retour is. Deze stap is overigens niet verplicht, maar voor ons toch erg handig om te weten.
  7. Bij de volgende stap kun je zien waar het dichstbijzinde invelerpunt is.
  8. Als laatste download je jouw retourlabel en verzend je jouw artikel van Echtemannenkleding weer terug.

 

 

Je hebt bij Echtemannenkleding 14 dagen om je product terug te sturen nadat jij het hebt ontvangen. Het is belangrijk dat de artikelen die terug worden gestuurd in originele staat en verpakking aan ons worden geleverd. Wij controleren de retour gestuurde artikelen op gebruikerssporen en kijken of de verpakking er nog netjes en origineel uitziet. De verzendzak of verzenddoos waar jij je producten van Echtemannenkleding in hebt ontvangen mag best wat verkreukeld of beschadigd zijn. Het gaat ons vooral om de artikeldoos. Mocht het product of de verpakking beschadigd zijn dan zullen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Tevens zullen wij de kosten voor het terugsturen en de bijbehorende handelingskosten in rekening brengen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Ruilen
Mocht je je product willen ruilen dan kun je via de website gewoon het gewenste product bestellen en het product dat je niet wilt retourneren. Volg voor het retourneren de stappen zoals hierboven gemeld.

 

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?
Dat kan iedere drukbezette man overkomen. Wees gerust, ons service team staat voor je klaar. Stuur ons een appje, mailtje of een berichtje via facebook we zullen het zo snel mogelijk regelen.