Geplaatst op

Helly Hansen X Druut

Helly Hansen X Druut

Waarom kiest Druut voor Helly Hansen?

Het merk, afkomstig uit Noorwegen, heeft enorm affiniteit met outdoor, sport en werk. Precies dit is ook wat Druut enorm trekt. De kwaliteit van Helly Hansen vind je niet bij veel merken en daarom hebben wij ervoor gekozen om Helly Hansen aan onze webshop toe te voegen. Een scandinavisch kwaliteitsmerk dat voorop gaat in de ontwikkelen van de meest nieuwe technieken voor het maken van kleding. Daarnaast zijn we overtuigd van de duurzame keuzes die Helly Hansen maakt. Er werken mensen bij Helly Hansen die zich puur focussen op duurzaamheid en goede werkomstandigheden. Wij geloven dat Helly Hansen bezig is om écht kwaliteit te leveren op productniveau en op duurzaamheid en daardoor past het goed bij Druut.

Welke Helly Hansen producten gaat Druut aanbieden?

Veel diverse producten zoals werkbroeken, werkjassen, werktruien, werkshirts en werkoveralls. De werkkleding van Helly Hansen is voor dames en heren beschikbaar in grote en kleine maten. 

Helly Hansen heeft voor bijna iedere arbeidssector passende werkkleding: van schilderskleding tot kleding voor wegenbouwers, loodgieters en houthakkers. De werkbroeken van Helly Hansen zijn verkrijgbaar met hamerlussen, kniezakken en/of potlood zakken. Naast werkkleding heeft Helly Hansen ook veel accessoires, denk hierbij aan: tassen, mutsen, beanies, sokken, bretels, riemen en hamerhouders.

Verschillende Helly Hansen collecties

Helly Hansen heeft verschillende collecties werkkleding, hieronder volgen een aantal populaire collecties werkkleding van Helly Hansen

Helly Hansen Luna collectie

De Helly Hansen Luna collectie is de werkkleding collectie voor vrouwen. De collectie bestaat uit onder andere werkjassen, werkbroeken en werkschoenen voor dames. Alle stijlen van de Luna collectie zijn speciaal ontworpen om de best mogelijke pasvorm te hebben en zorgen voor optimaal comfort gedurende de hele werkdag.

Helly Hansen Kensington collectie

De Helly Hansen Kensington collectie bestaat uit premium werkkleding wat ontworpen is met het oog op kwaliteit. Tijdens het dragen van de Kensington collectie weet je zeker dat je er op je best uitziet terwijl je comfortabel aan het werk bent. Deze collectie is enorm duurzaam, omdat de kwaliteit hoog is en vaak enorm lang meegaat. De Kensington collectie van Helly Hansen bestaat onder andere werkjassen, werkbroeken en werkschoenen voor dames en heren.

Helly Hansen Alna collectie

De Helly Hansen Alna collectie bestaat uit duurzame, comfortabele en moderne high visibility werkkleding van Helly Hansen. Binnen de Alna collectie heb je keuze uit High visibility werkjassen, werkvesten, werkbroeken en overalls.

Helly Hansen Chelsea collectie

De Chelsea Evolution-collectie legt de nadruk op stijl, comfort en bruikbaarheid. Het biedt uitzonderlijke functionaliteit en ondersteunt een verscheidenheid aan werkomstandigheden, waardoor het een uitstekende keuze is voor de moderne vakman.

Helly Hansen iets voor jou?

Als je vragen hebt over een product van Helly Hansen, neem gerust even contact met ons op!